Klein vaarbewijs 1

Klein vaarbewijs 1

Video cursussen klein vaarbewijs Enkhuizen

 

KVB1

DATUM

TIJD

LOCATIE

OPMERKINGEN

 

 

Start 27 oktober 2022 19:00-21:45 Enkhuizen 4 donderdag avonden
Les 2 3 november 2022 19:00-21:45 Enkhuizen
Les 3 10 november 2022 19:00-21:45 Enkhuizen
Les 4 17 november 2022 19:00-21:45 Enkhuizen

 

 

 

 

 

 

KVB1

DATUM

TIJD

LOCATIE

OPMERKINGEN

 

 

 

 

 

Wilt u een klein vaarbewijs halen omdat uw boot, jetski, waterscooter of sloep sneller gaat dan 20 km/u of uw jacht langer is dan 15m dan kunt u bij ons cursus volgen. Ook (aankomende) watersporters die gewoon beter beslagen ten ijs willen komen of een nieuwe hobby hebben zijn uiteraard welkom.
Een complete cursus klein vaarbewijs bestaat uit twee delen:
Deel 1 heeft u nodig voor het bevaren van rivieren, kanalen, plassen, meren en sloten in Nederland
Deel 2 heeft u nodig als u overal in Nederland en Europa wilt varen.
Een cursus klein vaarbewijs kan met een reeks avondlessen gevolgd kunnen worden. In vier avonden van 2,5 uur kunt u de cursus KVB1 volgen en daarna, meestal met korte onderbreking, in vier avonden het aanvullende KVB2. Wij geven momenteel i.v.m. beperkende maatregelen van de de cursuslocatie tijdelijk geen tweedaagse cursus KVB1. De cursussen worden gegeven in het voorjaar en in het najaar. U kunt bij ons dus de twee delen afzonderlijk na elkaar volgen en niet tegelijkertijd. Heeft u interesse om de cursussen in kort tijdsbestek te volgen dan kan dit d.m.v. privelessen verzorgd worden! Dit is o.a. mogelijk op locatie bij verenigingen, bedrijven, jachthavens, etc.
Examens worden extern afgenomen door het CBR, en gaat NIET via ons. Wij adviseren u dringend om pas NA de start van de cursus op te geven voor het examen!! Bijna al onze cursisten slagen in een keer voor het examen klein vaarbewijs. Dat lukt als u alle lessen aanwezig bent EN elke week de stof / huiswerk bestudeert EN de bijbehorende oefenvragen maakt. Wij geven daarom ook GEEN cursus KVB1 of KVB2 in 1 dag!

Wij gebruiken een uitgebreide vragenbank van ruim 1000 vragen die wij in de cursus kunnen gebruiken. Bovendien heeft u achter in het lesboek nog ruim 300 vragen om het geleerde per hoofdstuk te toetsen. De meest vragen zijn meerkeuzevragen behalve voor KVB2a, daar zitten een paar open vragen bij.
U kunt cursus bij ons volgen in ENKHUIZEN.
Op aanvraag is het ook mogelijk privecursussen en groepscursussen te volgen op elke locatie in Noord-Holland & Flevoland
Interesse? Aanmelden gaat via het inschrijfformulier te vinden onder de pagina DOWNLOADS.