Klein vaarbewijs 1

Klein vaarbewijs 1

KVB1DATUMTIJDLOCATIEOPMERKINGEN
Zaterdag28 maart 202009:30EnkhuizenGEANNULEERD!
Zaterdag4 april 202009:30Enkhuizen GEANNULEERD!
Wilt u een klein vaarbewijs halen omdat uw boot, jetski, waterscooter of sloep sneller gaat dan 20 km/u of uw jacht langer is dan 15m dan kunt u bij ons cursus volgen. Ook (aankomende) watersporters die gewoon beter beslagen ten ijs willen komen of een nieuwe hobby hebben zijn uiteraard welkom.
Een complete cursus klein vaarbewijs bestaat uit twee delen:
Deel 1 heeft u nodig voor het bevaren van rivieren, kanalen, plassen, meren en sloten in Nederland
Deel 2 heeft u nodig als u overal in Nederland en Europa wilt varen.
Een cursus klein vaarbewijs zou met een reeks avondlessen gevolgd kunnen worden, echter. Zou u in vijf avondlessen KVB1 volgen en daarna, meestal met korte onderbreking, in zes avondlessen het aanvullende KVB2 dan bent u dus 3 maanden bezig! De ervaring leert bij ons de laatste jaren dat daar bijna geen animo meer voor is. Wij geven daarom ook alleen een tweedaagse cursus KVB1 en daarna een tweedaagse cursus KVB2. Deze worden gegeven in het voorjaar en in het najaar. U kunt bij ons dus de twee delen afzonderlijk na elkaar volgen en niet tegelijkertijd. Heeft u interesse om de cursussen in kort tijdsbestek te volgen dan kan dit d.m.v. privelessen verzorgd worden! Dit is o.a. mogelijk op locatie bij verenigingen, bedrijven, jachthavens, etc.
Bijna al onze cursisten slagen met de tweedaagse cursus in een keer voor het examen klein vaarbewijs. Dat lukt als u alle lessen aanwezig bent EN elke week de stof / huiswerk bestudeert EN de bijbehorende oefenvragen maakt. Wij geven daarom ook GEEN cursus KVB1 of KVB2 in 1 dag! Bent u klaar met de cursus dan sturen wij u bovendien gratis een proefexamen toe om uzelf te toetsen. Tevens gebruiken wij een uitgebreide vragenbank van ruim 1000 vragen die wij in de cursus kunnen gebruiken. Bovendien heeft u achter in het lesboek nog ruim 300 vragen om het geleerde per hoofdstuk te toetsen. De meest vragen zijn meerkeuzevragen behalve voor KVB2a, daar zitten een paar open vragen bij.
U kunt cursus bij ons volgen in ENKHUIZEN.
Op aanvraag is het ook mogelijk privecursussen en groepscursussen te volgen op elke locatie in Noord-Holland & Flevoland.