Klein vaarbewijs 2

Klein vaarbewijs 2

KVB2DATUMTIJDLOCATIEOPMERKINGEN
ZaterdagN.N.B.09:30EnkhuizenStart cursus (2dg)
ZaterdagN.N.B.09:30EnkhuizenDag 2
Wilt u een klein vaarbewijs 2 halen omdat uw vaargebied groter wordt en op de ruime wateren gaat varen? Zijn de vaargebieden Markermeer, IJsselmeer en Waddenzee nieuw voor u of wilt u gewoon meer van de basis navigatie weten? Dan kunt u bij ons de cursus KVB2 volgen.
 
Het aanvullende deel 2 heeft u nodig als u overal in Nederland en Europa wilt varen. Het verschil zit dus niet in het aantal pk of snelheid maar het gebied waar u wilt varen! Met deel 2 mag u ook varen op de ruime wateren in Nederland. Indien u voor deel 1 en deel 2 geslaagd bent krijgt u automatisch het internationale vaarbewijs ICC. Ook voor het huren van een snelle motorboot in bijvoorbeeld Belgie, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italie en Kroatie heeft u een ICC nodig.
 
Bijna al onze cursisten slagen met de tweedaagse cursus in een keer voor het examen klein vaarbewijs. Dat lukt als u alle lessen aanwezig bent EN elke week de stof / huiswerk bestudeert EN de bijbehorende oefenvragen maakt. Wij geven daarom ook GEEN cursus KVB2 in 1 dag! Bent u klaar met de cursus dan sturen wij u bovendien gratis een proefexamen toe om uzelf te toetsen. Tevens gebruiken wij een uitgebreide vragenbank van ruim 1000 vragen die wij in de cursus kunnen gebruiken. Bovendien heeft u achter in het lesboek nog ruim 300 vragen om het geleerde per hoofdstuk te toetsen. De meest vragen zijn meerkeuzevragen behalve voor KVB2, daar zitten een paar open vragen bij.
Klein vaarbewijs 2 wordt gegeven in twee zaterdagen. U kunt cursus volgen in Enkhuizen. Op aanvraag is het ook mogelijk privecursus of bedrijfscursus te volgen op uw locatie in Noord-Holland & Flevoland.