Klein vaarbewijs 2

Klein vaarbewijs 2

KVB2

DATUM

TIJD

LOCATIE

OPMERKINGEN

Start 4 december 19:00-22:00 Enkhuizen maandagavond
Les 2 7 december 19:00-22:00 donderdagavond
Les 3 11 december 19:00-22:00 maandagavond
Les 4 14 december 19:00-22:00 donderdagavond

 

LET OP! Voor deze cursus heeft u een (Portland) koersplotter en (nautische) kaartpasser nodig! Te bestellen via onze vaarschool of www.vaarwinkel.nl
Wilt u een klein vaarbewijs 2 halen omdat uw vaargebied groter wordt en op de ruime wateren gaat varen? Zijn de vaargebieden Markermeer, IJsselmeer en Waddenzee nieuw voor u of wilt u gewoon meer van de basis navigatie weten? Dan kunt u bij ons de cursus KVB2 volgen.
Het aanvullende deel 2 heeft u nodig als u overal in Nederland en Europa wilt varen. Het verschil zit dus niet in het aantal pk of snelheid maar het gebied waar u wilt varen! Met deel 2 mag u ook varen op de ruime wateren in Nederland. Indien u voor deel 1 en deel 2 geslaagd bent krijgt u automatisch het internationale vaarbewijs ICC. Ook voor het huren van een snelle motorboot in bijvoorbeeld Belgie, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italie en Kroatie heeft u een ICC nodig.
Bijna al onze cursisten slagen voor de cursus in een keer voor het examen klein vaarbewijs. Dat lukt als u alle lessen aanwezig bent EN elke week de stof / huiswerk bestudeert EN de bijbehorende oefenvragen maakt. Wij geven daarom ook GEEN cursus KVB2 in 1 dag! Wij gebruiken een uitgebreide vragenbank van ruim 1000 vragen die wij in de cursus kunnen gebruiken. Bovendien heeft u in het lesboek nog ruim 300 vragen om het geleerde per hoofdstuk te toetsen. De meest vragen zijn meerkeuzevragen op het KVB2 examen, behalve op het einde daar zitten een aantal open vragen bij.
Klein vaarbewijs 2 wordt gegeven in vier avonden, u kunt de cursus volgen in Enkhuizen. Op aanvraag is het ook mogelijk privcursus of bedrijfscursus te volgen op uw locatie in Noord-Holland & Flevoland.